24. tammikuuta 2011

Pari alelöytöä

Heipsheips!

Tänään kiertelin koulun jälkeen hitusen kaupungilla. Löytyihän tuolta itsellenikin muutama juttu, vaikka varsinaisesti ei ollut kyllä tarkoitus miulle mitään ostaa.. Nyt on vaan niin hankala välttyä kaikenlaisilta kiusauksilta, kun kaikkialla on edelleenkin alennusmyynnit. Ginassakin lähtee vielä ihan huikeesti tavaraa matkaan alle kympillä, jopa alle vitosella!


Paita / Calvin Klein Jeans, housut / Only, laukku / Calvin Klein, kengät / Dinsko, korut / Guess, Nomination

Kävin myös haikailemassa Carlsonilla astioiden perään. Mulla on taas tää kausi meneillään, kun haluaisin kauheesti uusia astioita; laseja, mukeja, lautasia, vaikka en tarvitsisikaan. Himoitsisin astiakaappiini Villeroy & Boch:n New Wave -sarjaa, enkä panisi pahakseni, jos voisin kotiuttaa Iittalan juomalaseja hiekan värisenä. Noita V&B:n astioita mulla jo onkin ennestään jonkin verran värikkäällä lintukuviolla, mutta haluaisin sarjaa myöskin täysin valkoisena. Poikaystäväni taas on armeliaasti antanut mulle omat Iittalan vaaleansiniset juomalasit käyttöön, mutta kun tuo sininen ei oikein ole mun väri. Sain siitä yliannostuksen, kun joskus ala-asteen viimeisillä luokilla kävin sisustamaan koko huonettani vaaleansinisellä ja meriteemalla.


Oman asuntoni sisustus on vielä hyvin pahasti vaiheessa, mistä syystä en tätä tykkää tänne blogiin vielä lainkaan kuvailla. Ehkä senkin aika tule joskus. Tällä hetkellä tämä sisustus on keittiön ja kylpyhuoneen sisustuksen kannalta tummanharmaa/pinkki, kun taas makuuhuoneen sekä olohuoneen valtaavat tumma puu ja tummanruskea, makuuhuone vielä höystettynä afrikka-teemalla. Tykkään juuri eniten todella massiivisista huonekaluista, nimen omaan siitä tummasta puusta sekä afrikka-teemasta, mutta taas toisinaan haluaisin sisustaa asuntoni täysin valkoiseksi. Valkoisen rinnalla sisustaisin asuntoani pirteän korallin värisillä yksityiskohdilla; koristekukkia ja -tyynyjä. Eli en vieläkään tiedä, millaisen sisustuksen kotiini haluan. Enpä kuitenkaan usko, että tässä tämänhetkisessä kaksiossani asun lopun ikääni, joten ei siitä "lopullisesta" sisustuksesta niin kovasti tarvitse vielä panikoida. :D Tällä hetkellä haluaisin tuon jälkimmäisen sisustusunelmani toteuttaa, mutta se olisi vähän radikaali muutos tässä nykyisessä kämpässäni - mulla ei nimittäin ole täällä mitään valkoista. Mutta ehkä sitten kun poikaystävä muuttaa tänne - hänellä on nimittäin vaikka minkä näköistä pöytätasoa sekä nojatuoli juuri valkoisena, ja tykkää itse valkoisesta. Ehkäpä sitten saan valko-/koralli -unelmani poikaystävän mukana tänne! :)

Takki / Sisterspoint, huivi / Gina, pipo / Vero Moda

Mutta niihin päivällä tekemiini ostoksiin! Tykkään hirveesti ketjukoruista, ja olettekin täällä blogissa yhden, Ranskasta ostamani ketjukaulakorun nähneet tässä postauksessa. Olen tohon koruun aivan rakastunut, ihanat värit ja just kun se ketju, niin ah. :) Mutta tänäänpä käväisin huvikseni Kultajousessa, ja silmiini pisti -70 % alennuskyltit korujen kohdalla. Koska en osannut päättää kahdesta ihanasta ketjukorusta kumman valitsisin, ostin sitten molemmat. Ja miksikäs olis pitänyt edes valita, miinus seittemänkymmenen jälkeen ei noille jääny paljoa mitään hinnaksi verrattuna alkuperäisiin hintoihin! :)


Massiivisempaa ketjua pidän hyvin yksinkertaisten vaateyhdistelmien tai bileasujen kaverina, mutta pieni oli ostettava sellaiseksi "jokapaikanhöyläksi", jos ei halua niinkään repästä päivän asussa. :D Vallan ihania! Ja jos olisin oikein reipas, niin lakkaisin nuo läpinäkyvällä kynsilakalla, etteivät värjäytyisi vaaleanpunaisiksi. Luulenpa kuitenkin, etten jaksa jokaista silmukkaa alkaa lakkailemaan. Joten jääköön.


Toinen ostokseni oli Ginan alennusrekeistä löytynyt musta, läpikuultava lörttöpaita. Kuva on todella huono, mutta koettakaa saada joku visio tuosta. Tuollainen röyhelö, mikä tuossa edessä on, on myös paidan takaosassa. En ole vieläkään päättänyt, onko tuo sellainen paita jota hain vai ei, ja tykkäänkö paidasta vai en. Onhan noilla Ginan aletuotteilla palautusoikeus siinä missä normaalihintaisillakin, mutta enpä usko, että viiden euron takia jaksan nähdä vaivaa palauttaakseni tuota. Besides, mulla on varsin oivallinen suunnitelma erääseen asuun tuolle paidalle, että ehkäpä se tuli jäädäkseen vaatehuoneeseeni!

Nyt mun on lopetettava tämä liiketoimintaympäristön kirjan kartteleminen, ja käydä lukemaan tenttiin! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :-)

Hanna-Reetta

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onpas sulla kivat lasit, saako udella merkkiä tai ostopaikkaa? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitoksia paljon! :) Tottahan toki saa udella, kehykset ovat merkiltään Dolce&Gabbana, ja oon ostanut nuo ihan Savonlinnan Visio-optikko -silmälasiliikkeestä. :) En vaan meinaa nähdä nykyisillä linsseillä kovinkaan hyvin, täytyisi käydä vaihdattamassa. Kehyksistä tykkään itsekin niin kovasti, että tuskin uusia laseja tarvitsee käydä vaihtamaan. :)