20. elokuuta 2011

I Adore: Eva Longoria

Sailor stripes - you must have at least one in your wardrobe, eh? Minä olen ainakin tätä mieltä, ja vaikka kesän loppu alkaakin häämöttää (siitä muistuttavat koleat ilman ja viikon päästä alkava koulu..), ja olis aika suunnata katse syksyn lämpöisiin villaneuleisiin (mielellään siinä kamelin sävyssä ;)), miellyttävät edelleenkin kaikki kesäiset seilorikuosit miun vaatesilmääni. Siksi hieraisinkin silmiäni, kun Sofiina oli tehnyt inspiroivan postauksen ihanan Eva Longorian muutamista asuista. Seuraavan kuvan bongailin sit kyseisestä postauksesta, ja tuo vaatekombo iski muhun ihan kunnolla:

 Kuva lainattu Sofiinan blogista (/Zimbio)

Asu oli niin inspiroiva, että kokosinpa siitä pari kollaasia. Ensiksi Evan asukokonaisuus mitä hällä on tuossa punaisella matolla päällä.

Evan asu koostui Enza Costan cashmere-paidasta, 7 For All Mankindin shortseista sekä Brian Atwoodin peep toe-kärkisistä unelmakorkkareista. Itse muokkailin asua hieman, ja haluaisinkin pukea ylleni tällaisen kokonaisuuden:


Mona ratkaisi mun pitkään jatkuneen nudekorkkari-ongelman, ja postasi kerran ihanista Jimmy Choon Cosmic Patent Leather -korkkareista. Tuollaset olis ihan unelmat! <3 Vaikka nyt en mikään kenkäihminen henkeen ja vereen olekaan, niin tuollaisten haluan joskus komeilemaan kenkävarastoihini aivan ehdottomasti <3 Ne liitin omaan kollaasiini kengiksi, ja vaatteet olis sit esim Hennesiä ja Dorothy Perkinsiä :)

Evan asua googletellessa ja vaatteita etsiessäni tuli vastaan eräs toinenkin kiva seiloriasu, nimittäin Ashley Tisdalen päällä nähty Alice + Olivia Nicky Blouson Tank -mekko yhdistettynä YSL:n korkkareihin:


Ja siinä yllä vähän omaa muokkailua kollaasissa. Kyseinen Hennesin hame löytyy jo omista varastoista (kuvaa siitä päällä muuten tässä!), mutta en kyllä pistäis pahakseni jos täydellinen tummansininen kynähame sattuisi kulkeutumaan vaatekaappiini. Inspiraatio kollaasin tekoon loppui lyhyeen yläosia tuohon asuun bongaillessani, joten lätkäisin vaan jotain sinne päin, eli Hennesin perustoppia ja Fleur-nettikaupan edullista, suloisin napein koristeltua toppia. Kengät olis taas YSL:n sijasta Jimmy Choot!

Mitäs tykkäätte Evan ja Ashleyn seilorimeiningistä?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika ihanat. ^^ Etenkin itse tykkään tuosta Ashleyn versiosta jos näitä kahta vertailee. Siinä on ehkä nätimpi tuo väljä yläosa + kynähame, tykkään. :>


AA ja nudekorkkarit on täälläkin haavelistalla, tosin kelpuuttaisin kyllä jotkin ihanat edullisetkin yksilöt. Mutta, laatu = aina laatua! ^^

xx indie by heart

Anna kirjoitti...

Ah nyt rupes tekemään mieli nudekorkkareita! En omista yksiäkään joten eiköhän olis korkea aika jo hankkia =D

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihania tyylejä. Minuun iski tuo Evan asu ihan täysiä. Voi kun vielä olisi helteet täälläkin, mutta syksy tulee, ei voi mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Evan asu on kyllä aivan täydellinen, harmi vain että tuo tyyli joutuu odottelemaan ensi kesää :)

Ei hassumpi yhdistelmä tämä jälkimmäinenkään! Tuo H&M:n hame vaikuttaa kivalta. Itse asiassa tuon tyyppistä testailin Vero modassa beigen värisenä, mutta siitähän ei tietenkään enää ollut taas sitä omaa kokoani jäljellä :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Tuo näyttää ihan yläosa + hame yhdistelmältä, mutta oikeesti Ashleylla on päällään tuossa mekko. ;) Mut kivannäkönen se kyllä on! Ja jep, kyllä se on pakko itsekin kelpuuttaa jotkut "normaalihintaiset" nudekorkkarit ensin kaappiin ku en sellasia vielä miekään omista, sitten joskus myöhemmin nuo ihanat Choot.... :D

Anna: Haha, kuin myös, himottas ihan hulluna ostaa nudekorkkarit! Tosin harmi kun ei ostettu ennen kesää, nyt ei hirveesti voi syksyn ja talven tullessa niitä muualla ku juhlissa/sisällä käyttää! :D Hih.

Reetta: Ihan totta. :/ Evan tyyli iski ja kovasti! Kesä takasin edes yheks päiväks että voitais tuo asu pukee!!!! :D

Sofiina: Kiitti vaan tuosta Eva-vinkistä siulle! ;) Hei mie oon muuten kans koklannu Vero Modassa erästä beigeä tuon tyylistä hametta, mutta jotenkin se ei passannut mulle yhtään! :D Liekkö ollu meillä sama hame testailuissa. ;) Ja jep, tuo sininen on kyllä tosi mukava. <3 (Taitaa muuten olla hennesin nettisivuilla nyt alessa, jos vain oikein muistan! :))

mad-sanna kirjoitti...

ei helvetti, oon purru hammasta yhteen EN MEE TILAA PERKELEEN HENNESISTÄ MITÄÄ, mut tuo hame <3____<3 <<3<3<3<3<3<3<3<333 mä himoitsen marimekon sinivalkoista tasaraita paitaa, se olis ainaki ajaton ja klassinen :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Hihi, mie taas en oikeen välitä niistä Marimekon raitapaidoista. :D Heh, no mee kattoo oisko siellä Helsingin myymälöissä, mut tosiaan tuo hame taitaa olla nyt ainakin netissä alemyynnissä! :)